home | nieuws | prijzen | contact | links  
  
Over ons bedrijf 

Melieste Printservice is een éénmansonderneming die zich sinds mei 1989 richt op de productie van printplaten voor particulieren en bedrijven. De printen worden handmatig gefabriceerd. Er is ervaring opgedaan in de productie van enkele stuks tot middelgrote aantallen. Wij kunnen u tegen sterk concurrerende prijzen voorzien van door u zelf ontworpen printen en printen waar u een lay-out van bezit. Wij kennen geen opstartkosten en dergelijke zoals onze concurrenten u die berekenen, zolang u tevreden bent met een levertijd van ongeveer 1 tot 2 weken. Wij werken met betaling onder rembours of met vooruitbetaling. 

Garantie

Door de handmatige productie kan het voorkomen dat een print door een productiefout niet aan de door u verwachte kwaliteit voldoet. Bij constatering van gebreken aan de geleverde print, kunt u deze retourneren. Wij leveren u dan zo spoedig mogelijk een ander exemplaar van dezelfde schakeling. 

Verkeerd bestelde printen kunnen niet geruild worden. Ook kunnen wij geen garantie geven op printen die geproduceerd zijn met zelf aangeleverde printlayout-films. Printen die gebruikt zijn geweest, kunnen wij evenmin aannemen. Om voor garantie in aanmerking te komen moet u de print vooraf nakijken op gebreken.

Aanleveren printlayouts

De lay-out's van zelf ontworpen printen kunt u op de volgende manieren aanleveren.

tastbaar

Op transparant sheet of positief film welke reeds bruikbaar zijn om te belichten. Moet wel schaal 1:1 zijn.

Op papier. Schaal min. 1:2 tot max. 2:1. In dit geval moeten wij een werkfilm maken.

digitaal

Vanuit uw printontwerpprogramma een bestand aanmaken in Gerber, *.pdf of *.bmp formaat.

Vanuit overige tekenprogramma's als Windows bitmap (*.bmp).

Gescande lay-out's: gelieve te scannen met een resolutie van 300 DPI in de artwork instelling.

Bestanden kunnen op 3,5 inch diskette of per e-mail ( printservice@melieste.nl ) worden aangeleverd.

 

Onze producten

Wij produceren de printen op Epoxy FR4 materiaal met een dikte van 1,6 mm en een koperlaag van 35mµ. Deze printen zijn standaard blank koper. Wij kunnen ze niet voorzien van soldeermasker en componentenopdruk. De dubbelzijdige printen zijn niet doorgemetaliseerd. Wij kunnen deze printen wel mechanisch doormetaliseren op de plaatsen waar het niet mogelijk is om aan de componentenzijde te solderen.Aansprakelijkheid

Melieste Printservice kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die direct of indirect ontstaan is door gebruik van de door Melieste Printservice geleverde printen en elektronische onderdelen. Voor schade door overschrijding van de levertijd zijn wij evenmin aansprakelijk.


 

 


home | nieuws | prijzen | contact | links
Copyright © 2001-2012 Melieste Printservice